Onsdag 28/7-2010 :-)

Var oppe tidlig idag, 0510. Gjorde meg klar og smurte matpakker før jeg gikk opp for å vekke min nydelige sønn. Kledde på han og så gikk vi ut i bilen for å kjøre til jobb, som også er hans barnehage.

Noen morgener tar vi oss god tid ved frokostbordet, med lys på bordet. Det har jeg alltid hatt hjemme med min mor, far og bror. Drar vi tidlig som idag, tar vi med en brødskive og litt eplejuice i bilen :)
Spiser også ofte litt etterhvert når vi har kommet i bhg.

Er ofte ganske stille ute i gatene når jeg kjører avgårde litt over 0600. Mye flott himmel å se påDagen gikk fort, som den alltid pleier å gjøre i et godt arbeidsmiljø og med dagen fylt av mange flotte kollegaer. 
Vi kjørte innom der min kjære, Kristoffer`s pappa, var for å si hei. Han skulle jobbe sent idag.

Så tittet vi litt rundt etter noen sko til lillegutt, men fant ingen som falt i smak.
Han fikk istedenfor en Lynet Mcqueen lommelykt med forskjellige glass man kan sette på foran slik at det danner seg et bilde...veldig moroooo :-D

Vi fikk også et besøk av min kjære mamma :-)
Vi spiste ovnsbakt laks med pesto, noen stekte potetbåter, salat med fetaost og en liten kladd med lett rømme. Meget lett å lage og veeeeldig godt og sunt.

Til dessert valgte jeg idag frisk frukt, store bringebær, blåbær og banan med litt vaniljekesam på...Mmmmm :-)Imorgen starter vi like tidlig, så slutter tidlig. Da tar vi turen nedover til Oslo for å møte mamma igjen :)
Titte litt på sko til både gullet og meg. Blir kos :o)

Alltid like koselig å være sammen med mamma`n min og Nono som Kristoffer kaller mormor :-)


Ønsker alle en fin uke videre.


Klemmer

Én kommentar

MaDu

28.jul.2010 kl.22:08

høres ut som en fin dag & at det blir koselig i morgen :D

Skriv en ny kommentar

Kristinelruud

Kristinelruud

31, Oslo

Stolt mor til Kristoffer 2år og gift med verdens beste mann Jan-Øivind <3 Ellers er jeg en jente med godt humør. Glad i jobben min, som pedagogisk leder i barnehage. Glad i å trene både hjemme i kjelleren og på SATS :-) Ellers elsker jeg hjemme-kosetid med familien min <3

Kategorier

Arkiv

hits